Over ons

Wij zijn WithBoten, de specialist op het gebied van watersporten.

Sinds 1990 zijn wij actief, en hebben verschillende fysieke winkels in Nederland. In deze winkels verkopen wij alles wat te maken heeft met watersport, boten en andere water gerelateerde artikelen. Wij zijn WithBoten gestart uit een passie voor het strand en de zee, samen met mijn compagnon waren wij elke dag te vinden op het strand en bij de zee. Toen wij op een punt in ons leven waren dat we een keuze moesten maken voor een studie, hadden we een gesprek over wat we beiden wilden bereiken in de toekomst en wat ons leuk leek om te doen. Na de avond hadden wij besloten om onze passie te gaan combineren met werken, en daar is dit allemaal uit voortgevloeid.

Wij hebben al jaren lang ervaring op alle gebieden en aspecten van watersporten en boten, en dit blijkt ook uit onze producten. We hebben kwalitatief hoge producten en adviezen voor onze klanten en willen dat de passie die wij hebben ook overkomt op onze klanten. Wij houden van deze sporten en ├╝berhaupt de zee, en als wij dit kunnen overbrengen op de klanten en ze blij maken met onze producten en/of diensten geeft ons dat voldoening.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, kom gerust langs in een van onze winkels of vul het contactformulier in en dan nemen wij zo spoedig contact met u op.