Wij als Nederlanders zijn vaak ontevreden over het weer hier in ons kikkerlandje, maar wanneer het maar een beetje goed weer gaan we er allemaal massaal op uit om naar het strand te gaan. Op deze stranden kan je watersporten, lekker in de zon liggen, boten huren of lekker zwemmen. Het is natuurlijk anders dan op de stranden in de lekkere vakantie landen maar toch, in Nederland hebben we ook super mooie stranden.

Kijkduin

Dit is een lekker rustig, maar ook mooi. Achter het strand liggen prachtige duinen waar je kan lopen, fietsen, hardlopen of zelf lekker picknicken. En wanneer je een van deze activiteiten aan het uitvoeren bent, heb je gelijk een mooi uitzicht op het strand en de zee!

Egmond aan zee

Dit strand bevat een hoop super gezellige strandtenten, een leuke boulevard met daar winkeltjes, restaurants en natuurlijk terrasjes. Het is een breed strand, en populair onder hardlopers. Elk jaar in januari vind daar de erg zware Halve van Egmond loop plaats.

Domburg

Het stadje Domburg is erg klein, gezellig en ligt aan het mooie strand! Het strand is erg groot en breed, het is hier daarom ook de perfecte plek om in de zomer hier de warme dagen te spenderen. Er zijn verschillende leuke strandtenten waar je een koude verfrissing kan halen.

Westenschouwen

Naast een mooie bos, de duinen en het dorpje ligt het strand van Westenschouwen. het is niet een super druk strand in de zomer en daarom is het erg rustgevend om op een warme zomer dag heen te gaan. Er zijn een aantal leuke strandtenten en naast het strand zijn er ook verschillende mogelijkheden om lekker te eten.

Zoutelande

Het kleinste strandje in deze lijst van top stranden maar toch zeker niet onbelangrijk. Het is een van de meest populaire plaatsen om in de zomer heen te gaan, dit kan in de zomer nogal vervelend zijn als het hele strand vol is. Maar in de voor- en najaarsdagen is dit strand de perfecte plek om een dagje te vertoeven. De verschillende strandtenten en huisjes maken dit strand tot een prachtige plek.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen over deze stranden of andere dingen. Kom gerust langs in een van onze winkels of vul het contactformulier in.